Assurantie & Hypotheek | Hypotheek

Langlopende verplichting
Uw hypotheek is mogelijk één van de belangrijkste financiële verplichtingen die u aangaat. U leent vaak een fors bedrag en gaat hiermee een langlopende verplichting aan. Het is dus belangrijk dat u een weloverwogen beslissing neemt. En zeker omdat er veel is veranderd op het gebied van wet- en regelgeving, is een onafhankelijk financieel advies onmisbaar.

Onafhankelijke begeleiding
Als u voor het eerst een hypotheek afsluit, komt er veel op u af. Ten eerste wilt u weten welk bedrag u kunt lenen. In de regel kunt u maximaal 4,5 keer uw bruto inkomen lenen, maar dat is wel afhankelijk van uw overige financiële verplichtingen. Vervolgens is er de vraag welke hypotheekvorm en welk rentetype het beste bij u past. En bij welke geldverstrekker u de hypotheek het beste kunt onderbrengen.
Als onafhankelijk hypotheekspecialist begeleiden wij u graag door het totale adviestraject. Wij berekenen voor u wat mogelijk en verantwoord is, geven u een aantal keuzes en leggen u precies uit wat die keuzes concreet voor u betekenen. Vervolgens gaan wij voor u op zoek naar het beste aanbod.

Onze adviezen zijn vrijblijvend, persoonlijk, deskundig en doordacht. Wij leveren maatwerk tegen een vooraf vastgestelde prijs.