Financiële Planning | Bedrijfsfinanciering

Het zoeken naar een passende financiering voor uw onderneming is een vak op zich. U wilt een groeistap maken, investeren in gebouwen of machines, of een bedrijf overnemen. Daar hebt u geld voor nodig, of beter gezegd; een financiering die past bij uw visie en strategie, wensen en doelstellingen en voorwaarden en condities.

Onze jarenlange ervaring met de grote geldverstrekkers in Nederland stellen ons in staat uw kredietbehoefte in goede banen te leiden. Wij stellen met u een kredietaanvraag op die, voordat deze wordt besproken met de bank, eerst met u is besproken. Alvorens de kredietaanvraag op te stellen, gaan wij met u uitvoerig in op uw zakelijk dossier en stellen een analyse op van de (on)mogelijkheden. Op deze manier weet u exact wat de vertrekpunten zijn.

Tijdens het gehele aanvraagtraject wordt u door ons op de hoogte gehouden van de voortgang, zodat er voor u geen vragen zijn. Korte lijnen tijdens een kredietaanvraagtraject zijn zowel voor u, de bank als ons belangrijk om de slagingskans te vergroten.